Help Jelle en deel via social media dat je op hem stemt

WijStemmenJelle

Het is goed dat Jelle er zelf vanuit gaat dat hij namens onze regio het verschil kan maken in Den Haag, maar wat zeggen anderen over zijn kandidatuur voor de Tweede Kamer? Hieronder zie je de reden waarom mensen Jelle stemmen. 

Jouw reden hier ook uploaden? Klik dan op de Steun Jelle button op deze pagina en log in.
 

Naam: Gijs van Duijn
Woonplaats: Wieringerwaard
Reden stemmen: Jelle heeft een goed doel voor ogen op een goede toekomst voor de jeugd. Tevens een erg jongen knul nog, die mensen wil betrekken om zijn visie waar te maken.
Naam: Jan Klaver
Woonplaats: Haarlem
Reden stemmen: In 2016 verhuisden wij van Schagen naar Haarlem. In Schagen was ik afdelingsvoorzitter. Jelle was lijsttrekker en wethouder van het CDA. Onder aanvoering van Jelle is het CDA in Schagen heel groot geworden. Jelle is CDA-er in hart in nieren. Zijn bevlogenheid voor het CDA en voor de samenleving als geheel is buitengewoon. Hij weet mensen te enthousiasmeren. Als wethouder speelt hij veel klaar en dat krijgt alom waardering. Hij gaat tot het gaatje om zijn doelen te bereiken. 1 miljoen woningen in de komende 10 jaar? Aan Jelle zal het niet liggen.
Naam: Sjaak schrama
Woonplaats: Waarland
Reden stemmen: Doet al jaren goede dingen voor deze regio
Naam: Jaap Bond
Woonplaats: Volendam
Reden stemmen: Sterke regionale kandidaat die dingen voor elkaar krijgt. Met name op het woningbouwdossier met meer woningen voor jongeren en ouderen heeft de regio een echte Volksvertegenwoordiger nodig in Den Haag.
Naam: Rowan Hartman
Woonplaats: Winkel
Reden stemmen: Ik stem op Jelle, omdat hij niet alleen de moeite heeft genomen om uitgebreid met mij in gesprek te gaan vanwege mijn interesse in de politiek, maar vooral omdat hij dingen gedaan krijgt en hart heeft voor de regio, waardoor ik er alle vetrouwen in heb dat hij zich zal blijven inzetten voor onze regio, vanuit Den Haag
Naam: Sarangi Elavarasan
Woonplaats: Breda
Reden stemmen: Ik ken Jelle van mijn tijd als raadslid in de gemeente Schagen. Jelle is een topper die zich volledig inzet voor zijn regio. Hij is een zeer bekwaam politicus en ik denk dat hij vanuit de Tweede Kamer veel zal kunnen betekenen voor de regio. Mijn stem heb je!
Naam: Tim Blokker
Woonplaats: Warmenhuizen
Reden stemmen: Jelle is betrokken, behulpzaam en benaderbaar. Hij heeft een duidelijke visie en is een echte doorzetter.
Naam: Elma Veldboer-Beemsterboer
Woonplaats: Tuitjenhorn
Reden stemmen: Positiviteit, relativerende vermogen. Trotse tante
Naam: D.Hoogeboom
Woonplaats: Warmenhuizen
Reden stemmen: Ik stem op Jelle omdat hij toegankelijk en deskundig is. Op een leuke manier dingen voor elkaar krijgt.
Het is goed voor de Noordkop als Jelle ons vertegenwoordigd in Denhaag.
Naam: Marja Tiebie
Woonplaats: Tuitjenhorn
Reden stemmen: Het is te waarderen dat je je op deze manier kunt en wilt inzetten voor je eigen regio. Daarnaast vertrouw ik op zijn kennis en kunde.
Naam: brian bing
Woonplaats: dirkshorn
Reden stemmen: juiste visie op toekomst
Naam: Hiske
Woonplaats: Warmenhuizen
Reden stemmen: Jelle is daadkrachtig, houdt zich aan zijn woord en zal altijd proberen om een luisterend oor te bieden voor iedereen. Jelle is betrokken en zeer hardwerkend.
Naam: Jos Limmen
Woonplaats: St maarten
Reden stemmen: Goede ,duidelijke uitleg van zeer belangrijke punten die belangrijk zijn voor noord Holland noord.
Naam: Kees Van Der Pol
Woonplaats: Egmond aan de Hoef
Reden stemmen: Ik ken Jelle als wethouder van de gemeente Schagen. Een man die staat voor wat hij belooft . Een jonge actieve betrouwbare kerel die zeer prettig in de omgang is . Met een scherp oog voor efficiënt werken. Hij houdt niet van geldverspilling in de breedste zin van het woord
Naam: Jan de Wit
Woonplaats: Schoorl
Reden stemmen: Een moderne jonge vent uit de regio. Heerlijke nuchtere West-Fries, harde werker en enthousiast!
Naam: Netty Revet
Woonplaats: Waspik
Reden stemmen: De reden dat ik op Jelle stem is dat hij zo verschrikkelijk enthousiast bezig is met zijn werk. Het zit van top tot teen in hem, en dat is heel mooi voor iedereen. Hij zet zich voor 100 % in voor de gemeenschap.
Nog een andere reden is dat Jelle onze schoonzoon is. Dus ook nog eens super trots op hem.
Naam: Joepert
Reden stemmen: Lokaal betrokken en deskundig.Geschikt voor de landelijke politiek om (kop van)Noord Holland goed te vertegenwoordigen.
Naam: Co Wiskerke
Woonplaats: Schagen
Reden stemmen: Ik ken Jelle als een zeer enthousiast, betrokken, gedreven en betrouwbaar persoon die bij alles wat hij onderneemt ook de menselijke maat in ogenschouw houdt. Hij durft zijn kop boven het maaiveld uit te steken, niet altijd zonder risico, maar dat geeft mooie resultaten.
Naam: Saskia Heijn
Woonplaats: Tuitjenhorn
Reden stemmen: Ik vind dat Jelle goed bezig is. Hij verdiept zich in de dingen, hij weet waarover hij praat.
Naam: Menno Adema
Woonplaats: Tuitjenhorn
Reden stemmen: Echt betrokken met de regio en een doener!
Naam: Kevin Den Das
Woonplaats: Tuitjenhorn
Reden stemmen: Jelle is iemand die zich als politicus letterlijk tussen de mensen begeeft, waardoor hij exact weet wat er speelt en leeft in de maatschappij. Of het nu in de supermarkt is, bij het kinderdagverblijf of op het sportveld. Op dergelijke momenten is hij toegankelijk voor iedereen en dat zorgt ervoor dat mensen zich gehoord voelen.Op het eerste gezicht een normale eigenschap, maar dat maakt hem in vergelijking met vele anderen in zijn vakgebied toch bijzonder. Puur inhoudelijk onderschrijf ik zijn ambities m.b.t. woningbouw en het op peil houden van de leefbaarheid in dorpen van harte.
Naam: Kees Van Den Berg
Woonplaats: Tuitjenhorn
Reden stemmen: Jelle is er echt voor de mensen. Hij heeft de juiste drive en ambitie! Hij is voor iedereen bereikbaar en zeer betrokken. Daarnaast is het ook een hele fijne gozer, die zich openstelt naar de mensen om zich heen. STEM OP JELLE!
Naam: Arco Kleimeer
Woonplaats: Warmenhuizen
Reden stemmen: Zijn passievolle inzet voor mens en regio
Naam: Anja Broersen
Woonplaats: Tuitjenhorn
Reden stemmen: De kracht van dichtbij en korte lijntjes!
Naam: Sjors Broersen
Woonplaats: Amsterdam
Reden stemmen: Ik ken Jelle al mijn hele leven en beschouw hem naast een goede vriend als een gedreven en eerlijk persoon. Jelle luistert altijd goed naar iedereen en probeert vanuit alle invalshoeken en standpunten de situaties te bekijken maar vergeet daarbij nooit het menselijke aspect. Mijn stem gaat daarom naar Jelle!
Naam: Bram Broersen
Woonplaats: Tuitjenhorn
Reden stemmen: Ik stem op Jelle omdat hij dingen echt voor elkaar krijgt. Hij is ondernemend en bedenkt altijd hoe iets wel kan.

Daarnaast is hij deskundig, toegankelijk en onvermoeibaar. Met hem in de Tweede Kamer weet je zeker dat er iemand zit die voor onze regio opkomt. En dat is hard nodig, kijk bijvoorbeeld naar woningbouw en bereikbaarheid.

Dit is in het kort waarom ik op Jelle stem!
Naam: Brian van Westervoort
Woonplaats: Zwaag
Reden stemmen: Cda kwam bij mijn uit. Jelle is voor onze regio 1plus1 is een stem voor Jelle!
Naam: Maria Bruin
Woonplaats: Warmenhuizen
Reden stemmen: Jelle is een man met een missie, en een mensenmens. Hij is oprecht, enthousiast en recht door zee.
Woonplaats: Ursem
Reden stemmen: Jelle vertegenwoordigt al jaren onze ‘vergeten’ Noordkop. In Westfriesland is hij een bekende.
Naam: Nancy Tesselaar
Woonplaats: Burgervlotbrug
Reden stemmen: Jelle is een geweldige vertegenwoordiger voor het volk.Het is niet alleen denken maar ook doen bij hem.Jelle zet zich in voor de problemen waar wij als burger tegen aan lopen.Ik heb Jelle mee gemaakt omtrend de vlotbrug in Burgerbrug.Respect en bewondering voor zijn enorme inzet.En of het nou om een nieuwbouw project gaat of om horeca die de dupe zijn geworden van de corona Jelle staat er, niet achter een desk maar tussen de mensen.Jelle heel veel succes en ik weet het zeker jij komt er wel !
Naam: Bernd Gerats
Woonplaats: Tuitjenhorn
Reden stemmen: Gun factor
Naam: Leoni Nuijens
Woonplaats: Tuitjenhorn
Reden stemmen: Een verandering vindt plaats omdat gewone mensen buitengewone dingen doen.
Naam: Anoniem
Woonplaats: Schagen
Reden stemmen: Omdat hij zich hard maakt voor Noord Holland Noord
Naam: Claudia
Woonplaats: Edam
Reden stemmen: Steun en aandacht voor de regio en een nuchtere geest van West-Friesland in de tweede kamer.
Naam: Dirk Bruin.
Woonplaats: Waarland
Reden stemmen: Lokaal landelijk.
Naam: Marcel spil
Woonplaats: 't Zand
Reden stemmen: Jelle is een enthousiaste CD
A-er die onze regio goed kan vertegenwoordigen in de Haagse politiek
Naam: stef klaver
Woonplaats: Nieuwe Niedorp
Reden stemmen: Stem uit de regio & voor woningbouw, tevens een nuchtere betrouwbare Westfries met goede referenties in gemeente Schagen
Naam: Piet-Jan Ooms
Woonplaats: Zwaag
Reden stemmen: Jelle is dé voorvechter van meer woningbouw in onze prachtige regio Noord-Holland Noord zodat het hier ook levendig wonen blijft voor jong en oud. De woningnood is hoog en het is een mooiere regio om in te wonen dan de Provincie Noord-Holland toe wilt geven. Om Jelle hiervoor in de tweede kamer te hebben zou fantastisch zijn.
Naam: Peter.Pronk
Woonplaats: Warmenhuizen
Reden stemmen: Jelle heeft het heel goed in Schagen gedaan, nu nog trouwens.
Hij verdient echt een kans om in de landelijke politiek te komen.
Naam: Jordy
Woonplaats: Tuitjenhorn
Reden stemmen: Omdat hij al veel betekend heeft voor onze omgeving!
Naam: Hedwig Komproe
Woonplaats: Gemeente Schagen
Reden stemmen: Omdat ik Jelle ken als een kundige bestuurder (zie de resultaten). Integer en een mensen mens, met het hart op de juiste plaats. Betrouwbaar. Een man die zich houdt aan zijn woord, waarop men kan biuwen. Een mens als Jelle zal een aanwinst zijn voor ons Parlement.
Naam: Evert van den Broek
Woonplaats: Julianadorp
Reden stemmen: Open, kritisch(ook naar zichzelf), discussie op basis van argumenten, oog voor de mens, koppelt “sociaal” aan “haalbaar” (ofwel geen grote beloften doen als het financieel niet kan),
Naam: Jan de Wit
Woonplaats: Schoorl
Reden stemmen: Een frisse, heldere, nuchtere kijk op de gang van zaken. Jelle geeft me het vertrouwen dat vraagstukken op een goede, zakelijke, menselijke wijze worden benaderd en beoordeeld.
Naam: Anoeska de Waard
Woonplaats: Schoorldam
Reden stemmen: Jelle is een betrokken wethouder die open staat voor iedereen. Zijn vertegenwoordiging van onze mooie regio in Den Haag is hard nodig.
Naam: GJ Slijkerman
Reden stemmen: We kunnen een bestuurder die dicht bij de mensen staat in Den Haag goed gebruiken. Hij is altijd via verschillende media bereikbaar en zorgt ervoor dat vragen ook echt beantwoord of opgelost worden. Hij is een echte vertegenwoordiger voor de Noordkop die aandacht heeft voor alle gebieden in de Kop van Noord-Holland. In Haarlem en Den Haag doet hij er alles aan om voor iedereen die in ons gebied wil komen wonen . Hij maakt zich daarbij niet alleen hard voor voldoende woonruimte maar ook een goede infrastructuur heeft zijn aandacht
Naam: Hiske Beemsterboer
Woonplaats: Warmenhuizen
Reden stemmen: De beste kandidaat ooit!!!
Naam: Leo Tillmans
Woonplaats: Heemskerk
Reden stemmen: Jelle het jonge gezicht van het vernieuwde cda
Naam: Matthijs Tijsen
Reden stemmen: Jelle Gaat het Maken in de tweede Kamer.
Naam: Anoniem
Woonplaats: Alkmaar
Reden stemmen: vanwege de standpunten
Naam: Anoniem
Woonplaats: Amsterdam
Reden stemmen: -
Naam: Anoniem
Woonplaats: Alkmaar
Reden stemmen: Omdat ik mijn neefje een topper vind en help hem graag zijn dromen waar te maken.
Naam: Yde Dekker
Woonplaats: Warmenhuizen
Naam: Dennis Jongejan
Woonplaats: Warmenhuizen
Naam: thijmen de wit
Woonplaats: Grootebroek
Naam: Ilona Drenth
Woonplaats: Heerhugowaard
Naam: Rose Schipper
Woonplaats: Tuitjenhorn
Naam: Addy Revet
Woonplaats: 's Hertogenbosch
Naam: Cynthia Levendig-Breed
Woonplaats: Tuitjenhorn
Naam: Marcel Carstens
Naam: Renate Wijmenga
Woonplaats: Amsterdam
Naam: Frans Stam
Woonplaats: Warmenhuizen
Naam: Sara Vd berg
Woonplaats: Warmenhuizen
Naam: Simon Broersen
Woonplaats: Schagen
Naam: Jill Postma
Woonplaats: Uitgeest
Naam: Tarno Schilder
Woonplaats: Tuitjenhorn
Naam: Anoniem
Naam: Anoniem
Woonplaats: Schagen
Naam: Anoniem
Woonplaats: Tuitjenhorn
Naam: Anoniem
Woonplaats: Tuitjenhorn
Naam: Ivan Tesselaar
Woonplaats: Warmenhuizen
Naam: Dennis Timmer
Woonplaats: Warmenhuizen
Naam: Thomas Ras
Woonplaats: Alkmaar
Naam: Piet de Geus
Woonplaats: 't zand
Naam: Jeff Leever
Woonplaats: Wieringerwerf
Naam: michel hoogland
Naam: Arthur staveren
Woonplaats: Aartswoud
Naam: Erik Beentjes
Woonplaats: Warmenhuizen
Naam: Kees de wit
Woonplaats: 'T ZAND
Naam: Marcel Sanders
Woonplaats: Schagen
Naam: Anoniem
Naam: Anoniem
Woonplaats: Warmenhuizen
Naam: Anoniem
Woonplaats: Tuitjenhorn
Naam: Anoniem
Woonplaats: Alkmaar
Naam: Anoniem
Woonplaats: Schagen
Naam: Anoniem
Woonplaats: Haarlem

Doe mee

Bedankt voor je belangstelling. Wil je op de hoogte blijven en wil je Jelle helpen om de campagne tot een succes te maken. Klik dan hiernaast op 'Steun Jelle'.

klik hier en steun
Jelle
via een digitale steunbetuiging

Contact gegevens

[email protected] 06-47268260

Delen via:

Bedankt dat je inlogt

Bedankt dat je ingelogd bent! We lezen je inbreng snel voordat deze op de website komt.

Als je ingelogd bent via social media kan je nu ook eenvoudig je vaste profiel foto gebruiken bij de stap "Maak jouw stem zichtbaar".