Steun centrum

Steun centrum

Bedankt dat je Jelle wilt helpen! #WijStemmenJelle
Help Jelle en deel via social media dat je op hem stemt

Steun de campagne

Hartelijk bedankt dat je wilt helpen om Jelle namens onze regio in de Tweede Kamer te krijgen! Op de pagina WijStemmenJelle kan je zien wie er al meedoen. Als je zelf ook een leuke tekst en foto wilt plaatsen, klik dan op 'maak jouw stem zichtbaar'. We vragen je in te loggen zodat we je herkennen als je hier terugkomt.

Ik ga op Jelle stemmen

Hier kan je laten weten dat je 17 Maart 2021 op Jelle gaat stemmen.

Deel je oproep op social-media

Laat ook anderen weten dat jij op Jelle stemt. Samen staan we sterk. Klik hieronder op een van de iconen om je oproep te delen:

Aanmelden voor de nieuwsbrief

We laten je graag weten wat er allemaal speelt rond de campagne en houden je graag op de hoogte. Meld je aan en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Ontvang de verkiezingsposter

Wil je de mensen in jouw dorp of wijk ook laten zien dat je achter Jelle staat? Laat je adresgegevens hier achter en we sturen de raamposter zodra deze beschikbaar is.

Aanmelden als vrijwilliger

Wil jij Jelle graag helpen? Dat is gaaf, dank je wel. Loop een middag mee met de campagne of zet je op een andere wijze actief in. Hier kan iedereen die vrijwilliger wil worden zich aanmelden.

De campagne financieel steunen

Fijn dat je overweegt financieel bij te dragen aan Jelle’s campagne. Donaties helpen ons om meer advertentieruimte bij media in te kopen en grootsere campagne evenementen te organiseren.

De donaties worden gestort op de campagnerekening van het CDA Noord-Holland en volledig geïnvesteerd in Jelle’s voorkeurscampagne. Donaties op deze rekening vallen onder de ANBI-verklaring van het CDA en zijn als gift belasting aftrekbaar.

Je gegevens zijn niet direct aan te passen

Je ingevoerde gegevens staan al publiekelijk op de website. Om te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt van deze functionaliteit kunnen de gegevens niet direct aangepast worden. Je kan je foto, reden van stemmen en je woonplaats niet meer aanpassen via deze pagina. Als je data wilt aanpassen, stuur dan even een e-mailtje naar: [email protected]

Ja, Ik wil de campagne graag steunen

Ja, Ik wil de campagne graag steunen
OF

Aanmelden met je e-mailadres

Al eerder aangemeld? Gebruik de link in je inbox.
Vraag nieuwe link aan

Delen via: