Help Jelle en deel via social media dat je op hem stemt
‹ terug

Zware dag vandaag

18 Mar 2021

Het CDA heeft een flinke klap gekregen van de kiezer, dat ben ik eerlijk gezegd nog even aan het verwerken vandaag. Hoewel de formele verkiezingsuitslag nog niet bekend is ziet het er naar uit dat we 15 zetels krijgen, dat is een verlies van 4 zetels.

Verkiezingscampagne

Ik ben heel trots op de voorkeurscampagne die we in de regio Noord-Holland Noord hebben neergezet. Wat een geweldig team en wat een enorm aantal mensen die hebben geholpen met heel veel verschillende dingen in de campagne, echt top! Dat heeft geresulteerd in een groot aantal voorkeursstemmen en heel veel mensen die meeleefden met de verkiezingen, wat heb ik veel berichtjes gehad de afgelopen dagen zeg. Hartelijk bedankt voor alle steun en alle stemmen!

Of dat voldoende is geweest voor een voorkeurszetel weten we waarschijnlijk pas volgende week. De gemeenten moeten nu de uitslagen per kandidaat bekend gaan maken, dus ik houd de websites van de gemeenten in onze regio goed in de gaten. Als er meer nieuws is dan laat ik het hier weten.

NHNieuws kwam vanmorgen langs om te vragen hoe ik terugkijk op de verkiezingsdag, zij maakten er dit verslag over: https://www.nhnieuws.nl/nieuws/282699/voorkeurszetel-jelle-beemsterboer-wankel-na-verlies-cda-maar-het-kan-nog-steeds

Doe mee

Bedankt voor je belangstelling. Wil je op de hoogte blijven en wil je Jelle helpen om de campagne tot een succes te maken. Klik dan hiernaast op 'Steun Jelle'.

klik hier en steun
Jelle
via een digitale steunbetuiging

Contact gegevens

[email protected] 06-47268260

Delen via:

Bedankt dat je inlogt

Bedankt dat je ingelogd bent! We lezen je inbreng snel voordat deze op de website komt.

Als je ingelogd bent via social media kan je nu ook eenvoudig je vaste profiel foto gebruiken bij de stap "Maak jouw stem zichtbaar".