Help Jelle en deel via social media dat je op hem stemt
‹ terug

Wat een leuke reacties op de vrijwilligersoproep!

12 Dec 2020

Afgelopen maandag was het de dag van de vrijwilliger. Vanuit de CDA campagne vonden we het een leuk idee om die dag te gebruiken om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Beetje een spontane actie, maar we vonden het zo’n leuk idee dat we dachten; gewoon doen!
 

We plaatsten een filmpje online met een oproep om super vrijwilligers voor te dragen die een slagroomtaart verdienen. Wat kwamen daar veel leuke reacties op! In het filmpje gaven we aan dat er 5 slagroomtaarten te winnen waren, maar ik vind de inzendingen veel te leuk, dus we gaan gewoon slagroomtaarten bezorgen bij alle vrijwilligers die zijn aangemeld. Dat zijn:

 • Grada Wit uit Tuitjenhorn – Al haar inzet voor de zonnebloem, de ouderen bij het sint Jozefpark en in de mantelzorg zorgt voor een voordracht van Lia Rooth, Esther Dekker, Natasja Boekel Hidding én Christine Huiskamp Fekkes.
 • Jan Mechielsen en Egbert Oppersma – worden als supervrijwilligers voor de T.V. Sint Maarten voorgedragen door Nancy Tesselaar
 • Gerrit Dekker – wordt voor zijn piano optredens voor ouderen, de West Friese folklore en tafeltje dekje in Tuitjenhorn voorgedragen door Yvonne Dekker
 • Jan Bierhaalder – is vrijwilliger voor bijkans alle voorzieningen in ’t zand, de Multitreffer, de Zandstee, Molen de Hoop, Szvv, Sparta ’67 en Geelzwart Handbal en Voetbal. Hij wordt voorgedragen door Pieter de geus, ellen van zijl, annemarie schilder en Piet de Geus
 • De vrijwilligers van Jemagerzijn in Noord Scharwoude – Hier wordt tweedehands kleding, speelgoed en andere kinderspullen verzameld die gratis opgehaald kunnen worden door pleegouders die een kind opvangen. Kinderen die net uit huis zijn geplaatst hebben vaak geen kans om hun spullen mee te nemen. (Wij brengen onze kinderspullen er zelf ook heen als we het niet meer gebruiken.) Voorgedragen door Carla de Zeeuw, Annette Krober en Yvonne van Duin
 • Cees Hoep – Voor al zijn werk voor het dorp Callantsoog als voorzitter van de dorpsraad en drijvende kracht achter veel dorpsinitiatieven. Voorgedragen door Ger de Haan.
 • De leiding van de Matin Luther King Scouting – Zij hebben de kinderen van de scouting ook in coronatijd enthousiast en energiek gehouden met veel verschillende activiteiten en zijn daarom voorgedragen door Ellen van Rhenen
 • Cock Tuin – Voorgedragen door Rob Dekker vanwege zijn inzet als oprichter van de zakenclub, zijn inzet voor Molen de Hoop, de lelieshow en voor al zijn inzet voor het dorp.
 • Corrie Sterkenburg Schagen – Voor haar werk voor tafeltje dekje en de boerderij Tante Jaantje is voorgedragen door Simone Schagen en Amber Kirstein.
 • Geu Bunskoek – Wordt door Rianne Scheffer Schreuder voorgedragen omdat hij zich al jaren inzet als vrijwilliger voor tafeltje dekje in het Angelapark en de rest van Warmenhuizen.
 • De vrijwilligers van Maria Mater in ’t Zand – Zij worden voorgedragen door Dorien Dekker omdat zij het zo waardeert dat de vrijwilligers koffie zetten en boodschappen regelen voor de bewoners.
 • De vrijwilligers van het Hospice in Schagen – Worden specifiek omdat zij in coronatijd ook altijd klaar zijn blijven staan voor de gasten van het Hospice voorgedragen door Annemieke Eveleens en Karin Slot
 • Het bestuur van voetbalvereniging Oudesluis – Wordt voorgedragen door Kris Kloos

Ik neem contact op met degenen die supervrijwilligers hebben voorgedragen om een afspraak te maken. Dan zoeken we een moment dat het goed uitkomt om de slagroomtaart te bezorgen. Nieuwe aanmeldingen zijn niet meer mogelijk, maar complimenten voor vrijwilligers mogen natuurlijk altijd!

Doe mee

Bedankt voor je belangstelling. Wil je op de hoogte blijven en wil je Jelle helpen om de campagne tot een succes te maken. Klik dan hiernaast op 'Steun Jelle'.

klik hier en steun
Jelle
via een digitale steunbetuiging

Contact gegevens

[email protected] 06-47268260

Delen via:

Bedankt dat je inlogt

Bedankt dat je ingelogd bent! We lezen je inbreng snel voordat deze op de website komt.

Als je ingelogd bent via social media kan je nu ook eenvoudig je vaste profiel foto gebruiken bij de stap "Maak jouw stem zichtbaar".