Help Jelle en deel via social media dat je op hem stemt
‹ terug

Verkiezingscampagne gaat de lucht in

14 Mar 2021

Prijzen voor de mooiste foto’s vanaf de grond

‘Als je meedoet aan de verkiezingen, dan moet je het goed doen.’ Aldus Jelle Beemsterboer. Zijn campagne als kandidaat Tweede Kamerlid voor het CDA op nummer 28 is in elk geval goed op stoom. Met het Beemsterbier in de supermarkten, spandoeken in elk weiland en goede plannen voor onze regio kan je niet anders zeggen. Daar gaat nog een schepje bovenop, letterlijk. Want komende zondag gaat Jelle ook vanuit de lucht oproepen om te stemmen.
 

Vliegtuig

Met een vliegtuig waarachter te lezen is ‘Stem Jelle Beemsterboer! CDA nr. 28’ wordt over vrijwel alle dorpen en steden in Noord-Holland Noord gevlogen. Afhankelijk van de weersomstandigheden begint de vlucht om 12.00 boven Enkhuizen, waarna het vliegtuig via alle kernen van Castricum tot Den Oever en van Callantsoog tot Wognum zal vliegen.

Jelle Beemsterboer: “Ik ben erg trots op deze actie. We willen voor de verkiezingen zoveel mogelijk mensen vertellen over onze plannen voor de regio en het versnellen van de woningbouw. Daar is op mijn website van alles over te lezen, maar corona beperkt de mogelijkheid om er over te vertellen. Daarom zijn we op creatieve wijze gekomen tot alternatieven. We hopen dat zoveel mogelijk mensen het vliegtuig zien en zich dan via internet of de media verder informeren over mijn kandidatuur en onze plannen.”

Prijsvraag

Het campagneteam van Jelle Beemsterboer hoopt met de actie extra aandacht te trekken voor het belang van een stem op een regionale kandidaat. Om dat te vergroten loven wij twee prijzen uit voor de mooiste foto’s of beelden van het vliegtuig met spandoek. De prijzen voor de twee mooiste foto’s zijn:
-    Een overheerlijke slagroomtaart
-    Een Beemsterbierpakket van delicatessenwinkel Bolle Hendrik

De foto’s kunnen op sociale media worden geplaatst met de tag #WijStemmenJelle en zullen beoordeeld worden door het campagneteam. De prijzen worden komend weekend bij de winnaars gebracht.

win jij deze prijs?

Doe mee

Bedankt voor je belangstelling. Wil je op de hoogte blijven en wil je Jelle helpen om de campagne tot een succes te maken. Klik dan hiernaast op 'Steun Jelle'.

klik hier en steun
Jelle
via een digitale steunbetuiging

Contact gegevens

[email protected] 06-47268260

Delen via:

Bedankt dat je inlogt

Bedankt dat je ingelogd bent! We lezen je inbreng snel voordat deze op de website komt.

Als je ingelogd bent via social media kan je nu ook eenvoudig je vaste profiel foto gebruiken bij de stap "Maak jouw stem zichtbaar".