Help Jelle en deel via social media dat je op hem stemt
‹ terug

Vandaag verkiezingen!

17 Mar 2021

Vandaag zijn de verkiezingen. Ik wil jullie vragen op mij te stemmen dit keer. Ik sta op plaats 28 van het CDA en wil in de Tweede Kamer onze regio vertegenwoordigen en de woningbouw aanjagen.


Regio

Noord-Holland Noord heeft nu vrijwel geen vertegenwoordigers in de Tweede Kamer. Ik wil benaderbaar zijn voor alle inwoners van onze regio, me inzetten voor meer woningbouw in onze steden en dorpen, voor veilige en betere infrastructuur, voor onze economie en de werkgelegenheid.
In dit filmpje pleit ik voor onze regio

Woningbouw


Ik zet me al lange tijd in voor de 350.000 mensen in Nederland voor wie er geen huis is. Als wethouder in Schagen heb ik in de praktijk ervaren wat er nodig is om de woningbouw te versnellen. In de Tweede Kamer wil ik invulling geven aan deze versnelling.
In dit filmpje pleit ik voor meer woningbouw.

Wie nog veel meer wil weten over mij of mijn plannen kan dat vinden op mijn website. Mag ik jullie vragen om op mij te stemmen deze week? Ik sta op nummer 28 van de CDA lijst.

Hartelijke groeten,

Jelle Beemsterboer
Kandidaat Tweede Kamerlid (CDA)
06-47 268 260
www.jellebeemsterboer.nl

Doe mee

Bedankt voor je belangstelling. Wil je op de hoogte blijven en wil je Jelle helpen om de campagne tot een succes te maken. Klik dan hiernaast op 'Steun Jelle'.

klik hier en steun
Jelle
via een digitale steunbetuiging

Contact gegevens

[email protected] 06-47268260

Delen via:

Bedankt dat je inlogt

Bedankt dat je ingelogd bent! We lezen je inbreng snel voordat deze op de website komt.

Als je ingelogd bent via social media kan je nu ook eenvoudig je vaste profiel foto gebruiken bij de stap "Maak jouw stem zichtbaar".