Help Jelle en deel via social media dat je op hem stemt
‹ terug

Nu te koop! Jelle Beemsterbier

11 Feb 2021

Nu te koop in de wijde regio, Jelle Beemsterbier, mijn eigen biertje, dat speciaal is gebrouwen voor de verkiezingscampagne. Het bier is gebrouwen samen met de bolletjesbrouwerij in Warmenhuizen. De cadeaufles van 0,75 liter is helemaal in stijl ontworpen. Onder de passend groene kroonkurk gaat een fris hoppig IPA biertje schuil. Met een alcoholpercentage van 5,5% is het smaakvol, maar ook niet zo zwaar dat je de volgende dag niet fris weer op kunt. ‘Drink met verstand, dan ben je morgen weer fris’ is er dan ook op het etiket te lezen.

Politiek moet niet alleen maar serieus zijn, een vrolijke noot mag best. Ik brouw thuis soms zelf bier, gewoon op het gasfornuis. Dat ik nu mijn hobby met de verkiezingen kan combineren is eerlijk gezegd ook gewoon erg leuk. Dankzij de samenwerking met de bolletjesbrouwerij is het een professioneel bier geworden, zoals ik het zelf ook graag drink.

Ook voor de verkiezingen is het een goede zet. Normaal willen partijen nu veel in contact met mensen zijn, maar dat gaat niet vanwege corona. In de winkels komen mensen nog wel, dus het eigen bier in de schappen geeft meteen een kans om contact met mogelijke stemmers te maken. Ik hoop dat mensen ondanks alle beperkingen van deze coronatijd kunnen genieten van dit heerlijke biertje.

Van het speciale ‘Jelle Beemsterbier’ zijn 1.000 flessen gebrouwen. Het kan nog wel eens een collectorsitem worden. Als je het een paar weken bewaart heb je goede kans dat het biertje dat in de koelkast staat is gebrouwen door een Tweede Kamerlid, dat is alvast een mooi verhaal om de avond mee te beginnen als er na de lockdown weer visite kan komen.

Ondernemers die het bier ook willen bestellen voor hun slijterij of speciaalzaak kunnen dat doen via [email protected] of 06-47 268 260

Het NHD en Noordkop Centraal maakten deze mooie reportages over het bier:

Noordhollands Dagblad

Noordkop Centraal

De Jelle Beemsterbiertjes zijn te koop bij:
- Slijterij De Laat in Alkmaar
- Bolle Hendrik in Tuitjenhorn
- Gall en Gall bij de AH in Warmenhuizen
- Albert Heijn Callantsoog
- Smultaria in Schagen
- ’t Centrum in De Weere
- Bolletjescafé de Klok (afhaalservice)

De prachtige foto's zijn van Marc Moussault: https://marcmoussault.nl/

Doe mee

Bedankt voor je belangstelling. Wil je op de hoogte blijven en wil je Jelle helpen om de campagne tot een succes te maken. Klik dan hiernaast op 'Steun Jelle'.

klik hier en steun
Jelle
via een digitale steunbetuiging

Contact gegevens

[email protected] 06-47268260

Delen via:

Bedankt dat je inlogt

Bedankt dat je ingelogd bent! We lezen je inbreng snel voordat deze op de website komt.

Als je ingelogd bent via social media kan je nu ook eenvoudig je vaste profiel foto gebruiken bij de stap "Maak jouw stem zichtbaar".