Help Jelle en deel via social media dat je op hem stemt
‹ terug

Woondeal voor meer woningbouw in Noord-Holland Noord

18 Jun 2020

Onze regio Noord-Holland Noord heeft een Woondeal gesloten. Hierin is afgesproken om 50.000 extra woningen te bouwen, dit bovenop de al geplande 23.000. De regio wil een bijdrage leveren aan de oplossing van de grote woningnood in Nederland. Doel van het regionale akkoord is om snel meer woningen te bouwen. Wij willen met minister Ollongren (BZK) afspraken te maken over samenwerking en samen investeren in het versnellen van woningbouw. Ook de Provincie Noord-Holland overweegt mee te doen aan de Woondeal.

Vandaag overhandigden we de Woondeal in Nieuwspoort aan de woordvoerders Wonen van de Tweede Kamer. Met een flink aantal wethouders uit de regio waren we hiervoor naar Den Haag gekomen. Namens het CDA was Kamerlid Julius Terpstra aanwezig, samen met Daniel Koerhuis van de VVD en Jessica van Eijs van D66 kwam hij de Woondeal in ontvangst nemen. ’s Middags is door hen de Woondeal ook overhandigd aan Minister Ollongren.

Nu aan de slag om deze woningen ook te realiseren.

De Woondeal is hier te lezen.

Doe mee

Bedankt voor je belangstelling in Jelle en zijn weg naar de Tweede Kamer. Wil je op de hoogte blijven of wil je Jelle helpen om de campagne tot een succes te maken. Klik dan hiernaast op 'Steun Jelle'. 

Dank je wel!

klik hier en steun
Jelle
via een digitale steunbetuiging

Contact gegevens

[email protected] 06-47268260

Delen via: