Help Jelle en deel via social media dat je op hem stemt
‹ terug

Ledenvergaderingen in de regio

30 Nov 2020

De afgelopen dagen heb ik verschillende ledenvergaderingen van gemeentelijke afdelingen van het CDA mogen bezoeken. Ik was bij de vergaderingen van CDA Bergen, CDA Hoorn en CDA Enkhuizen. Hoewel ik toch verreweg de voorkeur geef aan fysieke bijeenkomsten, was het ook digitaal prima geregeld. Erg leuk om met de CDA'ers in onze regio in gesprek te gaan.

We bespraken de plannen voor de regio, het belang van korte lijnen naar de Tweede Kamer en kansen voor de verschillende gemeenten. Gesprekken gingen vooral over de woningmarkt en duurzaamheid, onderwerpen die de regio bezig houden. Ik heb de CDA leden uitgenodigd om vooral een beroep op mij te blijven doen, ook als het gelukt is om in de Tweede Kamer te komen heb ik toegezegd om regelmatig bij de ledenvergaderingen aan te sluiten.

De komende tijd ga ik met zoveel mogelijk mensen in gesprek, dat zal voorlopig nog wel digitaal moeten blijven gaan. Wil je ook in gesprek over onze regio? Schroom dan niet om me uit te nodigen.

Doe mee

Bedankt voor je belangstelling. Wil je op de hoogte blijven en wil je Jelle helpen om de campagne tot een succes te maken. Klik dan hiernaast op 'Steun Jelle'.

klik hier en steun
Jelle
via een digitale steunbetuiging

Contact gegevens

[email protected] 06-47268260

Delen via:

Bedankt dat je inlogt

Bedankt dat je ingelogd bent! We lezen je inbreng snel voordat deze op de website komt.

Als je ingelogd bent via social media kan je nu ook eenvoudig je vaste profiel foto gebruiken bij de stap "Maak jouw stem zichtbaar".