Help Jelle en deel via social media dat je op hem stemt
‹ terug

Hugo de Jonge was in Schagen

4 Jul 2020

De lijsttrekkersverkiezingen binnen het CDA houden de gemoederen bezig. Ik geniet er van om te merken met hoeveel enthousiasme er over onze partij gesproken wordt. Erg goed dat de CDA leden hun lijsttrekker mogen kiezen. Vandaag zijn de kandidaten op pad om met CDA leden te spreken. Hugo de Jonge kwam op zijn toer door Nederland ook bij ons in Schagen.

Met zo'n 40 CDA leden ontvingen we Hugo bij het bouwproject aan het Regioplein. Hier vertelden Wooncompagnie directeur Stefan van Schaik en directeur van Heddes Bouw Niels Doodeman over het bouwproject. Zij plaatsen binnen 3 maanden 46 nieuwe sociale huurwoningen. Dat kan zo snel omdat de woningen modulair gebouwd zijn, grotendeels in de fabriek. Prima woningen die zeker 50 jaar mee kunnen en toch supersnel worden gebouwd. Een interessante techniek die kan helpen de woningnood op te lossen.

Hugo ging enthousiast in gesprek met de bouwers. Hij sprak zijn zorg uit over het groeiende tekort aan woningen, dat oploopt naar 1 miljoen woningen in 2030. Goed om te zien hoe goed hij op de hoogte is van wat er speelt. Ook de CDA leden werden uitgebreid te woord gestaan over onderwerpen die leven in de regio of die zij mee willen geven aan onze potentieel lijsttrekker. Erg goed om te zien hoe Hugo mensen boeit en bindt binnen onze partij. Mijn stem heeft hij in ieder geval bij onze lijsttrekkersverkiezing.

Noordkop Centraal maakte deze mooie reportage over het bezoek.

Doe mee

Bedankt voor je belangstelling in Jelle en zijn weg naar de Tweede Kamer. Wil je op de hoogte blijven of wil je Jelle helpen om de campagne tot een succes te maken. Klik dan hiernaast op 'Steun Jelle'. 

Dank je wel!

klik hier en steun
Jelle
via een digitale steunbetuiging

Contact gegevens

[email protected] 06-47268260

Delen via: