Help Jelle en deel via social media dat je op hem stemt
‹ terug

Decemberwinkels in de Horeca

5 Dec 2020

Het zijn zware tijden voor de Horeca, ook in onze gemeente. De eerste sluiting vanwege corona was voor de meesten nog goed op te vangen en de zomer was gelukkig goed. De grotere terrassen in Schagen hebben daar ook aan bijgedragen.
Deze lange sluitingsperiode sinds oktober begint er nu wel in te hakken. Horeca ondernemers moeten maandelijks forse verliezen afschrijven en weten nog niet wat de komende tijd zal brengen. Je merkt dat zelfs de meest gepassioneerde ondernemers nu grote zorgen hebben. De medewerkers in de Horeca willen weer aan het werk, ook voor hen is de onzekerheid zwaar.
Ondanks alles maakt de Horeca in Schagen er het beste van. In het centrum van Schagen zijn veel Horeca zaken omgebouwd naar winkels die inspelen op de decemberinkopen. Delicatessen voor thuis, oliebollen, Sinterklaas en Kerstinkopen. Meer gelegenheid in Schagen om op veilige afstand december inkopen te doen. Goed te zien dat ondernemerschap nooit stopt en dat er altijd weer mogelijkheden zijn. Al hoop ik voor iedereen dat ze deze situatie niet heel lang meer vol hoeven te houden.
Gelukkig begint er licht aan het eind van de tunnel te komen, er is perspectief dankzij het corona vaccin. Als er voldoende mensen zijn ingeënt wordt verwacht dat er ook geleidelijk weer meer vrijheden zullen komen. Ik hoop voor iedereen die zich zorgen maakt over de gezondheid, of die net als de Horeca de economische gevolgen moet ondervinden dat we het samen vol blijven houden.
Als we allemaal de maatregelen blijven volhouden kunnen we sneller weer wat meer perspectief verwachten. Tot die tijd zullen we extra om elkaar moeten blijven denken.
Voor iedereen een heel fijne Sinterklaasavond!

Doe mee

Bedankt voor je belangstelling. Wil je op de hoogte blijven en wil je Jelle helpen om de campagne tot een succes te maken. Klik dan hiernaast op 'Steun Jelle'.

klik hier en steun
Jelle
via een digitale steunbetuiging

Contact gegevens

[email protected] 06-47268260

Delen via:

Bedankt dat je inlogt

Bedankt dat je ingelogd bent! We lezen je inbreng snel voordat deze op de website komt.

Als je ingelogd bent via social media kan je nu ook eenvoudig je vaste profiel foto gebruiken bij de stap "Maak jouw stem zichtbaar".