Help Jelle en deel via social media dat je op hem stemt

Nieuws

Met een goed gevoel naar een nieuwe uitdaging

Met een goed gevoel naar een nieuwe uitdaging

10 Jan 2022 Beste inwoners en ondernemers in de gemeente Schagen. Na 16 jaar te hebben mogen werken aan een betere gemeente is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na de verkiezingen in maart zal ik niet opnieuw beschikbaar zijn voor het wethouderschap. Het werk als wethouder is een voorrecht dat ik nog steeds met veel plezier doe en er zijn veel zaken waar ik de komende maanden mijn tanden nog in zal zetten. Toch speel ik al enige maanden met de vraag of het goed zou zijn me voor nog 4 jaar te committeren. Dit vooral omdat ik steeds meer zin heb om weer nieuwe dingen te leren, te doen en te ervaren.
Niet gelukt, toch trots

Niet gelukt, toch trots

23 Mar 2021 De definitieve uitslag van de verkiezingen is bekend gemaakt. De uitslag voor het CDA was natuurlijk al erg slecht, maar ik had nog een beetje hoop dat het zou lukken om met voorkeursstemmen gekozen te worden. Dat is helaas ook niet gelukt, er zijn in totaal 6.275 mensen geweest die op mij persoonlijk gestemd hebben.
Prijzen vliegtuig foto’s

Prijzen vliegtuig foto’s

22 Mar 2021 Hoewel de verkiezingen niet het gewenste resultaat hebben gehad, kijk ik wel terug op een mooie periode waarin we met het hele team bijzondere acties neer hebben gezet om mensen te wijzen op mijn kandidatuur voor de Tweede Kamer. Een van de acties was het vliegtuig over de regio. Daarbij hoorde een prijsvraag voor degene die de mooiste foto zou maken van deze actie. Belofte maakt schuld natuurlijk, dus deze prijzen zijn onderweg:
Zware dag vandaag

Zware dag vandaag

18 Mar 2021 Het CDA heeft een flinke klap gekregen van de kiezer, dat ben ik eerlijk gezegd nog even aan het verwerken vandaag. Hoewel de formele verkiezingsuitslag nog niet bekend is ziet het er naar uit dat we 15 zetels krijgen, dat is een verlies van 4 zetels.
Vandaag verkiezingen!

Vandaag verkiezingen!

17 Mar 2021 Vandaag zijn de verkiezingen. Ik wil jullie vragen op mij te stemmen dit keer. Ik sta op plaats 28 van het CDA en wil in de Tweede Kamer onze regio vertegenwoordigen en de woningbouw aanjagen.
Verkiezingscampagne gaat de lucht in

Verkiezingscampagne gaat de lucht in

14 Mar 2021 Prijzen voor de mooiste foto’s vanaf de grond ‘Als je meedoet aan de verkiezingen, dan moet je het goed doen.’ Aldus Jelle Beemsterboer. Zijn campagne als kandidaat Tweede Kamerlid voor het CDA op nummer 28 is in elk geval goed op stoom. Met het Beemsterbier in de supermarkten, spandoeken in elk weiland en goede plannen voor onze regio kan je niet anders zeggen. Daar gaat nog een schepje bovenop, letterlijk. Want komende zondag gaat Jelle ook vanuit de lucht oproepen om te stemmen.  
AZ-Route, de nieuwe snelweg rond Amsterdam

AZ-Route, de nieuwe snelweg rond Amsterdam

5 Mar 2021 Noord-Holland Noord ligt op een schiereiland tussen de Noordzee, Waddenzee en het IJsselmeer. Dankzij de afsluitdijk is onze regio bereikbaar vanuit het Noorden, verder zijn we via de A8 en A9 bereikbaar vanuit het zuiden. Daarmee is de bereikbaarheid van onze regio slecht. De AZ-route, van Alkmaar naar het oosten tot Zwolle, is een perfecte oplossing. Het is nu tijd om door te pakken en samen de AZ-Route te gaan realiseren. Doet u mee?
CDA zet strategische belang zaadveredelingsbedrijven op de agenda in Brussel

CDA zet strategische belang zaadveredelingsbedrijven op de agenda in Brussel

4 Mar 2021 Op uitnodiging van CDA Tweede Kamerkandidaat Jelle Beemsterboer bracht CDA Europarlementariër Tom Berendsen vandaag een bezoek aan Hazera Seeds in Warmenhuizen. Beemsterboer en Berendsen spraken tijdens dit bezoek met het bestuur van SeedValley en een aantal van haar aangesloten bedrijven. SeedValley richt zich op de ontwikkeling  van groenten, planten en zaadtechnologie.  
De hele wereld is trots op onze boeren

De hele wereld is trots op onze boeren

28 Feb 2021 Onze agrarische ondernemers verdienen meer waardering. Ze zijn wereldleiders met hun innovatieve technieken, efficiënt landgebruik en duurzame productie methodes. In het buitenland kijken ze naar hen op, in het binnenland worden ze te vaak voor lief genomen. In de regio spreek ik agrariërs die aangedaan zijn door het stikstofdossier, de toenemende regelgeving en het gebrek aan waardering waarmee er soms over agrariërs gesproken wordt. Dat staat in schril contrast tot het internationale gesprek over de sector.

Doe mee

Bedankt voor je belangstelling. Wil je op de hoogte blijven en wil je Jelle helpen om de campagne tot een succes te maken. Klik dan hiernaast op 'Steun Jelle'.

klik hier en steun
Jelle
via een digitale steunbetuiging

Contact gegevens

[email protected] 06-47268260

Delen via:

Bedankt dat je inlogt

Bedankt dat je ingelogd bent! We lezen je inbreng snel voordat deze op de website komt.

Als je ingelogd bent via social media kan je nu ook eenvoudig je vaste profiel foto gebruiken bij de stap "Maak jouw stem zichtbaar".