Help Jelle en deel via social media dat je op hem stemt

Nieuws

Woningsplitsen in Schagen

Woningsplitsen in Schagen

17 Nov 2020 De gemeente Schagen heeft in mei de mogelijkheid in alle bestemmingsplannen gecreëerd om woningen eenvoudig te splitsen. Daarmee willen we mensen meer flexibiliteit geven om hun woning aan te passen als zij kleiner willen gaan wonen, willen we het aanbod aan kleinere woningen vergroten en willen we bijdragen aan het oplossen van de woningnood.
Waarom naar de Tweede Kamer?

Waarom naar de Tweede Kamer?

12 Nov 2020 In deze video vertel ik waarom ik namens onze regio de landelijke politiek in wil. Over mijn drijfveren en doelen: - Benaderbare politiek - Meer woningbouw bij onze dorpen en steden - Betere infrastructuur, zoals de AZ-Route - Versterken van de regionale bedrijvigheid Laat je even weten hoe je over mijn plannen denkt?
Trots op ons verkiezingsprogramma

Trots op ons verkiezingsprogramma

31 Oct 2020 Het CDA verkiezingsprogramma is bekend. Tijdens het lezen hiervan wordt ik steeds trotser op ons CDA. In duidelijke bewoordingen worden de problemen en kansen in ons land geadresseerd. Veel punten waarvan ik denk; ‘Top, goed dat dit er in staat.’ Gedurfde keuzes en een koers die inzet op verandering, juist wat ons land nu nodig heeft. Ik noem een aantal dingen waar ik blij van word en zal proberen me te beperken.
Resolutie Jeugdzorg en WMO

Resolutie Jeugdzorg en WMO

29 Aug 2020 Minister Ollongren heeft een rapport naar de Tweede Kamer gezonden over de herverdeling van het gemeentefonds. Hierin wordt een herverdeling voorgesteld waardoor gemeenten met minder dan 100.000 inwoners veel minder rijksgeld krijgen voor de jeugdzorg en WMO. Zowel grote als kleine gemeenten hebben onvoldoende geld om de zorgtaken te financieren. Omdat alle gemeenten problemen hebben voelt deze verschuiving erg oneerlijk. Het probleem wordt dan voor kleinere gemeenten groter gemaakt om het voor grotere gemeenten (deels) op te lossen.
Door naar volgende ronde!

Door naar volgende ronde!

25 Jul 2020 Bij het CDA kom je niet zomaar op de Tweede Kamerlijst. Ik zit in een uitgebreide procedure. Er is een vertrouwenscommissie samengesteld, die alle sollicitatiebrieven beoordeeld heeft. Daaruit zijn ruim honderd kandidaten gevraagd voor een sollicitatiegesprek. Mijn gesprek was op 27 juni. Dat was natuurlijk best spannend, maar ik had een erg goed gevoel over het gesprek. Het goede gevoel werd deze week bevestigd. Ik ben door naar de volgende ronde!
Hugo de Jonge was in Schagen

Hugo de Jonge was in Schagen

4 Jul 2020 De lijsttrekkersverkiezingen binnen het CDA houden de gemoederen bezig. Ik geniet er van om te merken met hoeveel enthousiasme er over onze partij gesproken wordt. Erg goed dat de CDA leden hun lijsttrekker mogen kiezen. Vandaag zijn de kandidaten op pad om met CDA leden te spreken. Hugo de Jonge kwam op zijn toer door Nederland ook bij ons in Schagen.
Woondeal voor meer woningbouw in Noord-Holland Noord

Woondeal voor meer woningbouw in Noord-Holland Noord

18 Jun 2020 Onze regio Noord-Holland Noord heeft een Woondeal gesloten. Hierin is afgesproken om 50.000 extra woningen te bouwen, dit bovenop de al geplande 23.000. De regio wil een bijdrage leveren aan de oplossing van de grote woningnood in Nederland. Doel van het regionale akkoord is om snel meer woningen te bouwen. Wij willen met minister Ollongren (BZK) afspraken te maken over samenwerking en samen investeren in het versnellen van woningbouw. Ook de Provincie Noord-Holland overweegt mee te doen aan de Woondeal.
Mooie reacties op mijn kandidatuur

Mooie reacties op mijn kandidatuur

13 Jun 2020 Ik zag het programma Straatpraat van Noordkop Centraal. Zij vroegen voorbijgangers of mij een plek in de Tweede Kamer wordt gegund. Wat mooi om de reacties daarop te zien. Het voelt als een enorme steun dat er zoveel mensen positief reageren op mijn kandidatuur.
De terrassen mogen weer open

De terrassen mogen weer open

1 Jun 2020 Veel lachende gezichten op en rond de terrassen in de gemeente vandaag. Vanaf 12.00 is de horeca weer open. De corona maatregelen worden natuurlijk wel in acht genomen, er wordt rekening gehouden met 1,5 meter afstand tussen de mensen en binnen mogen maximaal 30 gasten ontvangen worden. Goed dat we met z'n allen de verspreiding van corona zo beperkt hebben dat dit weer mogelijk is!

Doe mee

Bedankt voor je belangstelling in Jelle en zijn weg naar de Tweede Kamer. Wil je op de hoogte blijven of wil je Jelle helpen om de campagne tot een succes te maken. Klik dan hiernaast op 'Steun Jelle'. 

Dank je wel!

klik hier en steun
Jelle
via een digitale steunbetuiging

Contact gegevens

[email protected] 06-47268260

Delen via: